Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagsmagi 16


Out of the blue

 

 

Omöjliga att stoppa

pluppar de upp

~ out of the blue ~ 

 

Strålkastare

Lanternor

Spotlight

Positiva tankar

Ideér

Visioner

Drömmar

Känslor

 

lyser

gnistrar

brinner

glittrar 

glimmar

flammar

 

magiska

geniala

mirakulösa

underfundiga

humoristiska

energiska

 

ledstjärnor

skapare

 

formar och leder de oss rätt

om vi lyssnar på dem.

 

 

EvelynFalkMöller

 

 

 




Fri vers av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-27 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP