Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens gåva som jag blev berövad

kärleken är en gåva som jag blev berövad ut 

av min frihetsberövande kärleken som var så

 

varm och stark länge hadde vi flätat banden 

för att stärka dom för framtiden men ensamheten

 

blev för stark och tung för min partner så dom

flätades upp med tiden en tråd efter den andra 

 

tillslut gick bandet av med en snärt och det gjorde 

så ont djupt inom mej olidlig smärta spred sej i min

 

kropp och känslor och väckte min vrede till en början 

men drunknade i min saknad efter ett tag ensamheten 

 

utan min partner tog sackta livet av mej att sitt ensam 

inlåst fylld av saknaden av någon att älska som jag älskade 

 

henne så djupt och intensift starkt för min kärlek var bottenlös 

och utan tak omöjlig att beskriva med ord eller för någon i 

 

hela värden som skulle ta i mot mina ord och förstå styrkan 

av saknaden och kärleken som jag förlorade bakom stängda 

 

dörrar hindrad att försöka reparera allt i ett sista desperat försök 

men kanske det var bäst för oss båda att jag satt inlåst och lät henne 

 

gå i fred med vårat barn nu i efterhand har jag tänkt mycket och det 

var det bästa hon kunnde göra för oss alla att dumpa mej kvar i 

 

ensamheten för jag kan tänka mej att det inte var något lätt beslut 

för henne att lämna mej helller men att hon gjorde det för våran 

 

dotter skulld det hon gjorde var bäst för oss alla nu har hon en ny 

en gammal vän till mej det känns tryckt för han är en bra kille och 

 

min dotter tycker om honom mycket det känns tryckt för mej han 

tar hand om dom som jag önskar att jag skälv hade gjort i mitt liv 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-11-27 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten