Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marockanskt långkok

Igår när jag hade kört i diket
Fixat fredagsmys åt barnen
Startat upp ett marockanskt långkok
så satte jag mig på sängen
ljuset var släckt och jag tog en selfie
Låtsades att jag satt på ett klubbgolv i nån storstad
Kanske med en flaska och cigg i handen
Simmig blick brett leende

Hörde plötsligt någon ropa "mamma"
Sen blev det På Spåret
Somnade kl 22




Fri vers av Skelettkvinnan
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-27 13:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Västsahara är ett marockanskt långkok.
Marockanerna har ockuperat landet sedan 1975.
2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Skelettkvinnan