Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag önska allt jag drömnde

allt jag önskade allt jag drömnde om allt jag ville 

blev aldrig av förens det var försent nu får jag göra 

 

allt i minna tankar och fantasier jag drömmer bort 

min verklighet i fångenskap till friheten där utanför 

 

jag förväntar mej inte att någon ska förstå vad jag

skriver eller försöker formulera men det är min enkla 

 

verklighet jag strör över dom här sidorna varje knapptryck 

har en tanke eller önskan eller ett minne som kan värka vara 

 

obetydligt men det är minna drömar om friheten där ute 

som är en verklighet och frihet som ni tar förgiven men för 

 

mej är den inte det snanarare en mardröm utan slut känslomäsigt 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-11-27 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten