Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens vind smeker min kind

kärlekens vind smekte min kind länge när

jag mötte den  så full av värme och liv sådan 

 

saknad och hunger släckte den inom mej jag 

drack ur bägaren tills den släckte min törst på 

 

saknade efter närheten som så länge har dragit

kallt i det stora hål inom mej sådan stark saknad 

 

har plågat mej så länge men nu var törsten släckt 

för lågan hadde tänts inom mej igen men min hunger 

 

blev bara större på kärleken jag ville bara ha mer och

mer för jag har varit utsvulten så länge så för min hunger

 

finns inga gränser av värmen av lågan som brinner så vackert 

och härligt djupt inom mej den smeker min själ som balsam 

 

jag har jämnt varit så inget eller allt och det har jämnt varit så 

att jag förlorar allt i mitt liv ensamheten blir till slut min vän 

 

ensamheten äter sackta upp kärleken och mej bit för bit tar jag 

slut inombords hoppet slocknar en bit för varje dag jag vet inte 

 

hur länge jag ska orka eller hoppas på framtiden alla säger att det

finns någon för alla där ute ja där ute men jag sitter här inne ensam 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-11-27 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten