Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var när jag kysste dina ögon

Det var när jag

kysste dina ögon 

som du kunde se. 

Det var när jag 

härbärgerade all 

din sorg som du 

kunde resa på dig. 

Det var när jag 

tände en gnista 

inom dig som ditt 

sargade liv flammade 

upp i en kraftfull glädje. 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-27 15:15



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så vackert!
2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP