Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag älskade uggla<3


hur länge hel


näsans trumsolo berättade
visst är det tragiskt människan stående naken
blodhundar nafsande - ingen brydde sig
de feta elefanterna stod torrlagda vid vattenhålet
ibland behöver vi en droppe
dubbelverkande

effektivt mot samma resa en gång till

alla är vi värdefulla
fast gubbar med makt tar sig rätten, knaprar kött
på pinnsmala benen
de feta cigarrernas autostrada
kvinnor har inte samma rätt metoo rättvisa!
ingen har bestämmanderätt över andra
fast den som står med fötterna i antiken
inget ljus flödar i den skrumpna själen

längre tillbaka tog adeln sig makten att äkta barnkammaren
när den växte upp skaffade sig blomman en ung älskare
för hon stod inte ut




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2021-11-27 16:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tji bönor ursinnig tog bort soldroppar
2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP