Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salvation DIY

Många klagar på gud
men ta och
rädda mänskligheten
själv då
om du tror
att det är
så jävla enkelt




Fri vers (Prosapoesi) av Lustverket VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-27 16:10



Bookmark and Share


  bumerang

Sunt formulerat

2021-11-29

  Kungskobran VIP
Det ständigt återkommande Teodicéproblemet
2021-11-28

  AiA Maria den fria

Så där- JA!

I förnekelsen av den egna kraften
skapas offer o martyrskap

Ständigt någon annans fel
o avsaknad av eget ansvar

Tack!
2021-11-27

    Sefarge VIP
Samma gamla visa åter omigen
Den som är gud i den enes ögon
Är djävul i den andres. ..
Sen utförs djävulskap i Guds
Namn av demon-anhängare.
Som hänvisar till den samme
För att söka få skydd för sina
Bestialiskt utförda vidrigheter!
2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP