Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvisor



Hela kören ropade korsfäst
många osläckta ljus och Judas återuppstod

Fiskmåsarna skrattade sig hesa
livet är fullt av orättvisor
vilken rättvisa är det då vi bränner bort
möjligheterna för öknen att blomma
1 kopp kaffe förbrukar 140 liter vatten att framställa
i ett land där de fattiga måste ta av sitt
det kallas vattenavtryck
Vi är alla delaktiga i vår egen undergång
handla miljö nästa gång

har du råd att gå på lokal, då har du även råd
att vara miljösmart




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-11-28 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP