Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohälsosam kärlek

Jag älskar dig
Men den kärleken tar mig isär
Allt känns så ensamt

På ena sidan vill jag krama dig
På andra vill jag aldrig se dig igen
Jag klarar inte av det här

Du är inte min
Men det har jag redan förstått
Så varför

Varför tror jag att mitt hjärta fortfarande tillhör dig?
Varför ger jag dig prioritet till all min kärlek?
Varför väntar jag på en kärlek som lämnat mig här?
Varför kan inte JAG släppa min kärlek fri?




Övriga genrer av Förgätmejej
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-11-27 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej