Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draken

Porten.
Till det hemliga.
Där kvinnan är drottning.
Där mannen är kung.
Förfrusna gåtor smälter till guld.
Frågar samma fråga om och om igen:
När ska det ske?
Samma svar om och om igen:
När rätt tid är.
Drar mig tillbaka.
Till drakens eldslukande käft.
Där kan jag skriva min poesi.
I gryningsljusets sken.
Men hur var det nu?
Hur tog jag mig till porten.
Till det hemliga.
Guldet har stelnat och gåtorna har tinat.
Jag är drottning.
Du är kung.
Kanske är det rätt tid nu.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-11-27 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP