Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bvlgari

Bvlgari för åttahundra lockande flärd
en liten sotsvart flaska med doft att
beundra
som finaste vin så exklusiv
attraktiv blir garanterat
en osynlig grå
som när dimmorna lättar
solen bryter igenom dystra skyar
avtäcker en oemotståndlig strand
där den kräsna salig går iland
bland otaliga andra som lockats
av den förförande fläkten av värld




Bunden vers (Rim) av Ulf Lundin VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-11-27 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP