Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusmästaren...novemberbagatell 18

 

 

Han tumlar runt som

en timmerstock i älven

rusar mot havet

grumlar vattnet i deltat

sprids han sista kvarlevor

 

spillror av ett liv

anonym när han levde

i skuggan av de

andra som stod på scenen

mitt i strålkastarljuset

sufflören på teatern




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-27 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP