Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtebrand

Det brinner i mitt hjärta 

Av allt det jag vill fånga

Som orden inte räcker till för 

 

Så branden i mitt hjärta

Har blivit drivkraften

Det som får mig att fortsätta 

Skriva ord efter ord

Vecka efter vecka 

 

För utan alla ord jag skriver 

Skulle mitt hjärta överhettas

För även om orden inte räcker till 

Till allt som händer inom mig

Pockar de ständigt på att få komma ut 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-30 06:57



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ord är som en frihet för själen. Fint fångat
2021-12-01

  ULJO
Ord är viktigt.
2021-11-30

  Solstrale VIP
Fint att du ger orden frihet!


2021-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP