Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vändpunkt

Flingor smälter tyst
Vinterhimmel saknar ljus
klädd i gråa moln

Isvindskalla tår
Ropar på värmande eld
Längtar hem och härd





Bunden vers (Haiku) av Roger VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-27 21:22



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Snyggt....funkar bra i denna årstid!

2021-11-28

  Trädskugga
Enkelt och effektivt

Köp större, varmare skor med plats för raggsockor : )


2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP