Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

********* FRIA LJUS *********

 

 

Ett ljus är tänt

lagar krackelerat

lyser upp sprickor

smeker dig varsamt

renar kristallen i mitt

befriar sorgfyllda hjärtan

 

Ett ljus i alla och envar

varthän du än dig befinner

lita på att vägen bär hela vägen

hem till dig själv och helar ditt hjärta

 

Tack för din fackla av ljus som skapar ett vi!

 

 

 

 

 

Tro-hopp-kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-28 00:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Magnifikt bedårande skaldat!
2021-11-29

  Sparvögat VIP
Dina ord lyser upp vägen…
Så fint!
2021-11-28

  Öknens Ros VIP
Ett ljus som lyser upp den väg vi går.
2021-11-28

  Kungskobran VIP
Fint om ljusets helande kraft
2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria