Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesanteckningar första advent


Ibland kan ord vara så fattiga. De kan stå som tiggare vid dörren och sträcka fram handen. Väljer vi fel ord, blir allt bara värre, men sanningen går inte att blunda.

Smulorna som föll över jorden, föll först som hagelstorm, det gjorde illa då handen som skrev var ett lånekort, lorden var isolerad.
2015-10-30****
Väldigt lik en av mina gamla texter som jag rensade bort förut för att öka min kvalitet på mina texter, men slutraden var "få vara mig själv", så då är det inget plagiat, men chansen att du har kommit på nästintill exakt samma dikt och rubrik är säkert för att du har läst min förra och gjort om den och jag gissar att det är en person som är psykiskt störd, som bör söka vård för sina fanatiska problem och sjukdomar omgående!.....
Med tiden blev smulorna stenar och de klippiga bergen sträckte sig högre än himlarna.

Jag är ingen, magiska under, funnit flera som går i drömmarnas rike, då världen blir dem för svår. Vi slåss för vår rätt att leva

trots dagliga snarer, finter och raviner, där människan helst ska falla. Låter ingen hindra oss känna vårvind genom håret, inga snår håller fången. Vi går inte den breda vägen, vi går den smala, den ratas av de nyrika. Ibland finner vi det som tystas ned. Och alltid är det stigfinnarens fel.




Fri vers (Spoken word/Slam) av morgonstjärna VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-11-28 13:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack för påminnelsen, kram<3
2022-06-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP