Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störd.

Inatt är tanken fri
Inga förhållningssätt
Bara liv.
Inatt är sömnen störd
Som så ofta
Också jag.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-28 05:45



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är de korta dikternas mästare. jag försöker hålla det kort. men brer ut mig ändå. taskigt men sant.
2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP