Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade

Med blicken mot tusen stjärnos sfär
ser jag en falla, önskar du var här!
Passionens eld jag slutligen fann
där i din kärleksfulla trygga famn.

Kom och ta mig åter med storm
lämna mig aldrig ensam utan form
var mina konturer, var min mitt
ta allt jag är och gör det till ditt! 




Fri vers (Fri form) av Miss-Lullu
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-28 05:58



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar kärleksdikt om passionens kraft.
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Miss-Lullu
Miss-Lullu