Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


906....Första advent...

under...rusande fötter
slumrar knappt nedslitna
kullerstenar,

öarnas jämvikt är
i obalans med silhuetter

=djupaste natt är i spel
med många tända ljus
och i tjocka skuggor=

har lagt sig på
urgammalla klostersväggar

massiva gravar
med heraldiska ordnar
är öppna...

i sådan tid
skulle fasaskräck
springa iväg

men...

natten började
sjunga en psalm
med körens röster...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-28 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP