Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teofani.


Återgå


Var skulle du vara, Gud,
i denna arma värld
om inte i mig?
Vad kunde sysselsätta oss
arma människor
för att distrahera dig,
att få dig från dina sinnen?
Vandra i din natur, Gud.
Vandra bland dina ögon och öron
och din mun
som allenast alltid talar sanning.
Vandra bland dessa tungor
som du en gång förvirrade
för att hjälpa de hjälplösa.
Vad skulle du ha på dig, Gud,
i denna arma värld
om inte människohud?




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-28 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen