Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Namnlös

Mörkret lyfter sig
mot en stjärnlös natt
med endast månens sken
I dungen utan namn
finns ingen som ser
mitt namn det finns ej mer
Vad är ett liv utan namn?
i livets skugga skådar vi
ett namnlöst fält
En vila för alla
En vila för ingen




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-11-28 09:00



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Mörkret lyfter
ett med allt

Tack!
2021-11-29

    Lena Staaf VIP
Man är alltid någons barn, make/maka, vän för en tid. Men så småningom träder andra fram och själv försvinnet man. Som det ska vara.
2021-11-28

  Öknens Ros VIP
Tänker på alla dem som aldrig kom hem efter alla krig som varit.
2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP