Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JOE MED FLERA

Människor svälter

i värld nummer tre

Joe eldar upp fem miljoner pund

Bengt becknar plattor

med Bizex-B

Daniel flyttar till Oxelösund

Tord sammanställde kassetter som

innehöll skum marschmusik

”Petter och hans fyra getter” kom

När världen var mer rustik

 

LARZ GUSTAFSSON 28/11 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2021-11-28 09:03



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Petter och hans getter minns man. Men vem eldade upp så mycket stålar?
Fin rim!!
2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP