Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första advent

Gråklädd är den min vintermorgon
Vi har just vaknat ur Tystnaden
Fönsterbågen omringar världen
den tunna knappt genomskinliga

En koltrast hoppar fram på isen
bergfinkar flimrar ivrigt förbi
blåmesarna myllrar överallt
medan hackspetten vinterbadar

Nöjd tänder jag det första ljuset
och dricker i ro mitt kaffe svart
Jag drömmer om liljan i dalen
den skira Det är första advent




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-28 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP