Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilshåven

Förälskelsens vita andedräkt
jag blåser den över dig.
för att du.
ska känna detsamma.
Ditt väsen trollbinder mig.
Ord som virvlar i natten.
Känslor som ännu vibrerar.
Smaker som endast den rätte kan känna.
Dofter som leker i vinden.
Drömmer mig bort där snön förvandlas till rosor.
Det som gör dig till den du är
och allt förbytts till delikata ögonblick.
Försöker fånga dig med en fjärilshåv.
Det är inte det lättaste.
När dina vingar lockar till nya äventyr.
Men jag väntar.
När vinterns sista andetag och snöflingor inte längre yr.
Kanske du söker dig in till min värmande famn.
Den som alltid funnits.
Alla årstider.
Alltid närvarande.
Aldrig frestad att fånga andra fjärilar på den blomstrande ängen.
Den mest exotiska.
Den mest unika.
Den mest eftertraktade.
Jag skulle inte röra dina vingar, så du inte kan flyga.
Jag skulle bara låta dig landa mjukt i min hand.
Det som händer sedan.
Endast stjärnorna vet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-28 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP