Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vissa betingelser

Under vissa betingelser blir hela jag som ett enda stort hyperkänsligt sinnesorgan.
Jag kan uppfatta det översinnliga.
Som när saven stiger i träd om våren
Som när jag hör hur björklöv slår ut
Som när min hud lapar månsken
Och som när hela jag kan simma i ett vitsippshav bland humlor.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-28 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP