Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tallegren till tallegren

Tänk att få hoppa från tallegren till tallegren
utan att stöta i svansen
…stiga upp ur den här sängen
den här graven
tänka det var skönt
jag slant
tänka det var skönt
jag var död ett tag




Fri vers av ingeling
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-28 12:54



Bookmark and Share


  Trädskugga
Ja, varför inte vila maximalt ibland : )

Rak och effektiv lyrik med knorr
2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling