Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föraren

Bil genom natten

Musiken är domskälen

Jaga skymningen




Bunden vers (Haiku) av Romantisk byråkrat
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-11-28 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Romantisk byråkrat