Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laglöst land

Mitt hjärta är laglöst land
Du går därinne med en butterfly
Hugger mig, fyller mig
Ljuger om att du älskar mig,
går aldrig ut ur mig

Jag är en random
famn

Mitt hjärta är laglöst land




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-28 16:58



Bookmark and Share


  Honungsgrävling
Dramatisk och uppgiven. Tung. Lämnar en del känslor kvar även om jag inte kan relatera till den.
2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn