Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur skulle det vara om vi medborgare brydde oss om varandra?

Man står på IKEA 

en löningslördag 

mitt i köpkåtheten. 

Man kramar någon 

som kramar någon 

som kramar någon. 

Plötsligt har ett flow 

av kärlek och alla blev 

så kramade och glada. 

Hela samhället blev 

som en genomsmekt 

kropp och harmoni

flödade och hela 

Sverigedemokraterna 

grät av lycka tillsammans 

med alla invandrare och 

människorna på TV log. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-28 17:50



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Haha, ja du, den dan...
2021-11-29

    Lena Staaf VIP
Ett osannolikte scenario. Vi människor behöver våra motsättningar och konflikter. Även om det
ofta går för långt.
2021-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP