Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I BADKARET

Jag ligger här i badets kar
och tänker på mitt liv,
på hur det är och hur det var
och om det blir ett bliv.

Jag tänker under bubblors skum
på levnadens förlopp,
då plötsligt tvålen, hal och dum,
försvinner från sin kopp!

Nu letar jag en liten tvål
i livets reningsbad
och alltings enda ändamål
får plats på denna rad.

Men kroppen bryr sig ej ett dugg,
om den är riktigt ren.
Jag drar mitt badkars bottenplugg
med själens hygien!




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-28 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP