Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sammanslagning


Klimatbluff + Virusbluff



Radiant it is
as it blossoms
thorns putrid thoughts moribund words
tang of manslaughter unsheathed swords.

First to fall ill, last to die
you say kill I ask why
Without shepherds without homes
whispering disharmonies
lingering in decaying flesh glossal bones.

Tenacious march
puncturing fate
slayer of Gods and God and sod
lone droplet of venom refused to die
sent souls to bottom depths of sky.

Soldiering on
holding ever fast,
death death death,
yet flesh on bone would last.




Bunden vers av Khayyam
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-28 18:37



Bookmark and Share


    Askanden
"whispering disharmonies
lingering in decaying flesh glossal bones"

skendöd? odöd?
de döda talar

"death death death,
yet flesh on bone would last."

döding vägrar dö och förmultna

?


2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Khayyam