Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön 45

Älskade Gud, till Dig som vi sätter vårt hopp och vår tillit, fyll varje människa, varje djur, växt, varje varelse, väsen, mikrob, molekyl och atom med kärlek och glädje över att finnas till ett kort ögonblick i den hisnande evigheten, och hjälp oss att inse att kärlek är det som ger livet mening och struktur i världens kaos och elände. 

Gud, hjälp särskilt mycket alla sverigedemokrater och moderater och kristdemokrater som i sin hjärtlösa blindhet ställer till förtret för många älskade medborgare med sin cyniska arrogans. Kärleken är en naturkraft och vi kan inte dämma upp längre och godtyckligt bara bortse ifrån. 

Det råder kris på vår älskade planet, hjälp varje människa att göra någonting gott varje dag. 

I Jesu Kristi Namn - Amen 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-28 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP