Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans nöje


nöjet skall alltid vara bara på din sida, fullkomligt.

det är fullkomligt naturligt att kvinnan du alltid bör få vara fri att lusta med alla du vill, när du vill, hur ofta du vill, kvinnans sexuella frihet är naturligtvis ett grundmoment i all relation könen emellan. Ni bör alltid få ha fler, så ofta ni vill.

precis som det är lika naturligt att vi män fullkomligt totalt og troget skall dyrka bara dig, en man måste alltid vara trogen sin gudinna. Detta även om han aldrig eller nästintill aldrig får penetrera själv, detta även om hon varje dag njuter av andra.

Det är bara kvinnans njutning som räknas, en dyrkande åtråfylld man ser inget problem med detta, tvärtom, vi önskar Er njutning, maximalt og innerligt.

Ett sätt att maximera din njutning är naturligtvis att du får variation - slentriansex är aldrig bra för en kvinna - och en ställning som du då kanske inte prövat men som du borde är när du har variationsfallosen i dig, en som ger dig mycket njutning samt extas, så slickar din älskling dig med sin tunga på din klitoris samt runtomkring så att du får både vaginal som klitorisal extas samtidigt under en längre tid.

Så vitt jag erfar är det den bästa njutningen för en kvinna, fysiskt.

mentalt och emotionellt är det ju även förhöjande för dig att du äger mannens sexualitet, hans fallos, tunga, samt hans sinne, hjärta og själ - att du får all uppmärksamhet, bekräftelse samt kärlek, i överflöd
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-28 19:17



Bookmark and Share


  Miss-Lullu
Så tänker min man också! Not!!! ;)
2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP