Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryter mig loss!

Lever inte
Överlever
Orkar inte leva
Kraven är för skeva
Vill inget mera

Lev er dröm
Den är inte min
Var aldrig menad
Klarar inte leva
Vill bara leva

För hårda krav
För stora val
Livet ett kval
Bara alltid prestera
Orkar inget mera

Vill ni bara överleva?!?






Fri vers av pappapoetdotter
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-28 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappapoetdotter
pappapoetdotter