Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek

Och det sitter en spärr
Som blockerar vägen
Till dig
Till ännu fler

Behöver ju inte vara ensam
Fast det är ensam jag är
När du finns
När Ni finns

Min kärlek är en gåva
Men vare sig du eller jag
Eller någon annan
Vågar ta den helt

Och ja jag tror på att min kärlek
Är för fler
Även om du är speciell
För att dom också finns




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-28 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva