Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~~~~~ ELECTRIFY ~~~~~~~

 

 

Månen

 

leder mig

 

hela vägen hem

 

snöflingor singlar

 

silverglittrar på väg

 

iskristallerna sjunger

 

tystnaden talar starkt

 

skänker kraft och mod

 

upplyftande andetag

 

Jorden tillhör ingen

 

luften är fri

 

 

 

 

 

Tro-hopp-kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 269 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-11-29 00:13



Bookmark and Share


  Koloristen
MÅNSTRÅLAR!
2021-12-04

    ej medlem längre
Härligt flöde av flingor och frihet och liv!
2021-12-02

  Öknens Ros VIP
Tystnaden, stillheten, frihetskänslan, underbart!
2021-11-29

  Sparvögat VIP
Vinternattens skönhet vilar här…
2021-11-29

  Solstrale VIP
Luften är allas liksom jorden... Ja snö, frisk luft och månsken är fantastiskt att få sig till själslig livs ur din poesi! Solskenstack!
2021-11-29

  Kungskobran VIP
Fint om vinterns njutningar
2021-11-29

  ULJO
Amen
2021-11-29

  AKT VIP
Gillas!
2021-11-29
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria