Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Alla står fria att reflektera över sina inneboende förmågor! Då du glider bort från den insikten om att du är värdiga, älskvärda, välkommen, önskad eller behövd, minns då att Du ska byta fokus. Gör slut med självförtrycket genast! Ge dig fri!


BERED DIG PÅ LJUSET INIFRÅN

 

på solbelyst stig

i gråvädret gå

bli ditt eget ljus

 

i mörkret lys upp dig

med dina lysande idéer 

från all ljuseufori inuti 

 

föd dig på nytt i dagen

lär dig se, höra, känna

din inre glöd glimmar

 

fånga själens solkatter 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-29 08:25



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Skenet kan bedra dock inte här, lysande!
2021-11-30

  AiA Maria den fria

Upplyftande
Ljusberikande

Låt oss alla stråla ikapp:)

Tack!

<3<3<3
2021-11-30

    Lena Staaf VIP
Själens solkatter, det var fint!
2021-11-29

  Maria Sundelin VIP
Fin tanke
2021-11-29

  ULJO
Strålande skrivet
2021-11-29

  Öknens Ros VIP
Uppmuntrande ord att ta till sig.
2021-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP