Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens ord..


Orden som befriar
natten från sitt mörker

Svävande på
utsträckta vingar

Burna av den svala
brisen från ett hav
blåare än blått

Högt över
gatlyktors sken

De lösgjorda fraserna

Ger liv åt den
frihetslängtandes
morgon

Hemsöker poetens
boning

Syresätter dagen







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-29 08:34



Bookmark and Share


  Stisse
Sista raden ska det vara...
2021-12-03

  Stisse
Underbar dikt.

Sista dagen magnifik. Våra dagar behöver syresättas och orden bidrar till detta.
2021-12-03

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text om ordens betydelse.
2021-11-29

  ULJO
Briljant skaldat
2021-11-29

  Larz Gustafsson VIP
Lysande!
2021-11-29

  Solstrale VIP
Ödmjuk skönhet i din poesi!
2021-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP