Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans.

Vi är blott två bägare
Som fylls på
Och svämmar över
I all oändlighet

Men nästa gång du svämmar över
Mig

Snälla

Explodera inte


Vi är i emotionell obalans
Strävar efter jämvikt
Vi kan finna det i varandra
Om vi bara
Klär av oss
Våra rustningar

Tillsammans.




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-29 08:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
Avklädning i vardande, inte alls fel:)
2021-12-04

  agh.nilsson
Ja! Nakna själar älskar
2021-11-29

  Gunnar Hilén VIP
Den var avmätt och fin ! Bra att ha varandra i en galen, narcissistisk tid.
2021-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa