Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlösa steg

Ljudlösa steg
i frostgräset
Inte ens knarrandet får plats
i tystnaden
Jag kastar ut drömmen långt
ut från mig själv
Vattenytan stilla, ett tunt lager
av is på vissa ställen
Är det för sent på året?
Står jag vid rätt sjö?
På vägen hit mötte jag inte
en människa
Ingen jag kunde fråga




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-29 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström