Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släng er i väggen bimbos och uppblåsta killar!

 

 

dokusåpor i all ära

men verkligheten suger bra mycket värre




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-29 11:39



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Begåvningsreserven i tv på bästa sändningstid...
2021-11-30

  Kungskobran VIP
Verkligheten överträffar alltid dikten
2021-11-30

    Lena Staaf VIP
Jag tittar inte på dokusåpor men du har säkert rätt.
2021-11-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Varför görs sådana skitprogram alls? Tydligen är fasaden det viktigaste för de medverkande. Ingen äkthet över huvud taget. Undrar ibland om de saknar hjärna.
2021-11-29

  Koloristen
Bra där. Vi trashar dom!

We are in this together.
2021-11-29

  Susen VIP
Träffsäkert.
2021-11-29

  Feliaxel VIP
Absolut så
2021-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra tänkt och skrivet.
2021-11-29

  Sparvögat VIP
Sanna dina ord…
2021-11-29

  ULJO
Precis så
2021-11-29

  Solstrale VIP
Klockrent!
2021-11-29

  AiA Maria den fria

Kan knappast inte uttryckas bättre än just så här:):):)

Tack!
2021-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP