Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Uppenbarad



Förklaringen anlände vid sopstationen
vi hade simmat mot solen genomlysta
värmen och de glada skratten
spred sig som vågor över vattnet

röken vällde ur värmeverkets skorsten
värmen som lockat fram solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2021-11-29 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP