Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mest på skoj.


Mörker i november

Så trött, så trött
så in i dödens trött,
stjärnan i fönstret lyser

Så trött så trött
mörkret kväver mig
jag darrar och jag fryser

Så trött så trött.
Jag längtar efter rabarberpaj
Min kropp av saknad ryser.

Så trött, så glad!
Minns sparad paj i frysen.
Vi tröstar oss med den, och myser!









Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-20 19:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Rabarberpaj! Mums! Perfekt när det känns mörkt och fruset.
2022-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP