Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Värmande dryck

 

Koltrasten rönnbären
skapade magisk dekokt för ögat
mot vinterblått
i frostigt ljus värmande svälja

fyllde strupen med solen

då fotsteg närmade sig
steg den svartklädde
mot blåslungad himmel med klagorop

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-11-29 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP