Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
isande glittrande snö


Snön

Snön glittrar.
Förundrar...
Så bländande vacker,
men samtidigt så förrädiskt isande kall.
Tunga andetag bildar ånga i vinterluften.
Med lika tunga steg pulsar jag genom snön.
Solljuset reflekteras till diamanter i det vita snötäcket.
Jag förnimmer vyn, låter den skölja över mig.
Ersätter tankarna på dig...




Fri vers (Fri form) av Louise Ryhr Sileson
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-29 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise Ryhr Sileson
Louise Ryhr Sileson