Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej just det du gjorde absolut ingenting

Mamman: Jag har inte gjort något!! Dottern: Nej just det du gjorde absolut ingenting ditt jävla miffo. Mamman: Man ska inte komma och anklaga sin förälder på det fräcka och oanständiga sättet!! Dottern: Varför sökte du inte hjälp? Mer än halva mitt liv blev förstört. Mamman: Du ska sluta att skylla dina problem på din omgivning och du ska vara glad att någon kommer och hälsar på dig här på den jävla psykkliniken så otrevlig och oförskämd som du har blivit, ger de dig fel medicin, jag har minsann aldrig gjort något fel. Dottern: Tack kära mamma för din helt fantastiska empati, ömhet, förståelse och support, du är en underbar människa som verkligen älskade och tog hand om dina barn. Mamman: Sluta upp med dina ironier!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-29 16:44



Bookmark and Share


  agh.nilsson
Går inte att nå fram till en narcissist. Träffande sceneri.
2021-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP