Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


THE MATCH OF LIFE

Voltaire och Rousseau utkämpade åtskilliga
ronder på parnassen och skulle väl hållit på
än idag om de levat där Voltaire menade att
efter man läst Rousseau fick en obetvinglig
lust att gå på alla fyra medan Rousseau
mera adekvat allvarlig som den stundtals
melankoliske filosof han var kontrade med
att anse Voltaire som en uppburen hovnarr.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2021-11-29 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP