Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom sorgens landskap

Du dansar runt i min periferi
snälla, låt mig se dig igen
din närhet är så uppenbar
men utom räckhåll för min sorgsna själ
jag tycker mig se dig
för visst var det du
jag saknar dig, du saknas oss
om sorg var värme
skulle du känna lågornas flammor
se hur de slickar skyn likt bestar vrålar
saknadens bestar river sår saltade med dagars sälta
varken lieman eller färjekarl vågar möta mig
jag har tidens sand under mina fötter
väderbitet ansikte, sorg i blick
och dig i mina minnen




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-11-29 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh