Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära men långt bort

Din beröring ger mig njutning
Lite förbjudet och en aning tabu
Kyssarna är heta som eld 
Känner inte varann helt ännu

Dina ögon gör mig knäsvag 
Ditt leende och skratt likaså
Utforska varandra grundligt 
På alla sätt menar jag då

Så långt borta från varandra
Men ändå alltid nära i hjärtat 
En önskan att alltid få vara nära
Aldrig det såhär i mig har smärtat

Varje dag blir bandet starkare 
Så fina egenskaper som du har
Jag gillar dig otrolig mycket 
Du är någon jag alltid vill ha kvar 

I dig finns något väldigt speciellt 
Så omtänksam, mysig och snäll
Någon att kunna lita på till tusen 
Du är min alldeles egna karamell

De komplimanger du ger mig
Du får mig att känna mig fin
Som en gudinna du dyrkar 
Allt detta gör att jag vill va din

Framtiden får visa på vilket sätt
Hur allt blir och utvecklar sig 
Jag vill vara vid din sida var dag
Kommer föralltid att vara din tjej 






Bunden vers (Rim) av Kaffedivan
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-29 22:49



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack så hjärtligt:)
2021-12-01

  mare VIP
Fin varm dikt
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan